Time Waver Home

Time Waver Home rezgés frekvencia terápia.

Bejelentkezés:06309496352

Információs mező által vezérelt frekvenciaterápia és mikroáram kezelés.

Számos programot tartalmaz fájdalomcsillapításra, különféle pszichés problémákra és holisztikus szisztémás terápiára. 

Egyszerre kétféle terápiát kapunk

FREKVENCIATERÁPIA              és                 MIKROÁRAMKEZELÉS

A Home frekvencia eszköz segít visszabillenni az egészséges frekvenciatartományba. Bármelyik programot is használod,  emeli a rezgésedet mentálisan és fizikálisan is.

A készülékre telepített programcsoportok

Arany ciklus programcsoportból heti 3 az ajánlás. Az Elengedés program mehet többször. Eleinte az Egyensúly – Elengedés programokat használjuk. Ezekkel tudjuk felkészíteni a szervezetünket a frekvenciák befogadására.

Homeopátia – 18 mp vízbe rezegtetni az információt. Pl. Arnica: naponta 2-3x. Regenerál sérülések után. Sebekre, aknés bőrre, jól regenerál. Lehet azzal a vízzel lemosni a sérült területet, arcot.

Bach virágok – 18 mp. Napi 1-2x mehet. Lehet vízbe, vagy cukorgolyóba, de lehet belerezegtetni egy darabka kristályba, pl. rózsakvarc és azt zsebben tartani.  Pl. Rescue: lelki, fizikai megterhelés esetén, akár fogászati beavatkozás előtt, vagy egyéb nehéz helyzetben.

Mély ciklus – programjai egymásra vannak építve, haladjunk sorban.

 • Tiszta nyugodt: belső görcsre is- testi-lelki. Simaizom lazító hatású.
 • Vese teljes női/ffi: heti 1x megelőzésre, karbantartásra
 • Pure energy: amikor plussz erőre van szükségünk
 • Sensitive: elektroszmog ellen. pl. elektromos autóba, számítógéphez
 • Energy work: energiahiány esetén. Nagyon hosszú program, 306 perces. Nem kell végig, elég addig használni, amíg a tünet elmúlik. Erős regeneráló. Pl. szájzár, vagy erős hátfájás. Mélyről oldó hatása van.

Schüssler sók – 18 mp egy pohár vízbe. Ezek biokémiai sók, megtalálhatóak bennünk.

A Timewaver Home típusai:

 • Beauty
 • Sport
 • Animal

Van sok alapprogram, melyek mindhárom készüléken ugyanazok, de ezek mellett speciális kezelési lehetőségeket rejtenek a típusok.

TW Beauty – van hozzá speciális arckezelő roller és ehhez két 15 perces program.  Bőrápolás, kollagénfokozás, feszesítés. Anti aging program: 66 perc. Haj és külön 65 perces Bőr program a szépséghez és az egészséghez. Problémás bőrre is.

TW Sport – speciális programok verseny előtt- után, edzések előtt-után. Rendszeres használata tapasztalatok alapján lecsökkenti a sérülések esélyét. Megmérettetés után gyorsabb regenerációt biztosít. Vitalitás: energia, állóképesség. Ezt ajánlott heti 3x futtatni. Mentális és fizikai támogatás sporthoz.

Animal Állatok kezelése:/bármilyen állat kezelhető a Home készülékkel.

 – bőr és bunda, allergiák, ízületek, stb., amelyek a leggyakoribbak az állatoknál. Programok operáció előtt – után, fog, kullancs csípés, vírus, baktérium, sebek, emésztés… Kiegészítő tartozékok: Tesla tekercs ( tekercs-felerősíti a frekvenciákat), amit rá lehet kötni az állatra, vagy mehet az alvó helyére. Speciális programok a rájuk jellemző panaszokhoz:

 • Lovak: Nyugtalanság, lesántulás, bélgörcs, pata. Paraziták, betegségek
 • Kutyák: belek, csontok, kórokozók, stb
 • Cicák: diabétes, megfázás, paraziták, stb…cicabajok.


TimeWaver Frequency
 készülékkel saját, egyénre szabott program is írható rá. Pl. parkinson, paraziták, stb…

                           Kezelés HOME készülékkel             15.000.-Ft/alk.