Tapasztalatok

Rácz Kristóf Quantum Wellness tapasztalatai:

A nevem Rácz Kristóf. Valamivel több, mint két hónapja használom a quantum energiát. Szerettem volna egy kis lelki erősítést. Főként az általános nyugalomra, jólétre állítottam be azokat a bizonyos info boostokat.
Az összképet tekintve nyugodtabbnak érzem magam, a mindennapjaim nyugodtabban telnek. Időnként jobban érzem az információk hatását és olyankor ok nélküli nyugalmat érzek, máskor pedig látszólagos ok nélkül érzem jól magam.
Ilyet a ‘információ’ beállítása előtt is tapasztaltam, de nem ilyen gyakorisággal. A kedélyállapotom mindent egybevetve javult. Hála Istennek testi a betegségek elkerülnek.
Édesanyámnak is javasoltam ezt a lehetőséget. Neki a szemére, méregtelenítésre illetve gyulladás csökkentésére állítottunk be.

Az ő esetében néhány órán belül látványosan megmutatkozott a quantum információk hatása. Sokkal könnyebben guggol azóta, hajlékonyabbak a térdei, és kevésbé duzzadtak. A látása is javult.

Életem legjobb választása volt. A kvantum welness egy csoda, a jövő és a hitetlen emberek csodája! Én is ezek közzé az emberek közé tartoztam, de azt mondtam ha a saját példámon , magamon nem tapasztalom meg ezeket a hihetetlen válltozásokat akkor , hogy is tudnám tiszta szívvel ajánlani bárkinek is! Én az ilyen területen nagyon óvatos vagyok! Mindig körbejárom párszor több információt begyűjtök mire azt mondom, hogy igen! Jó döntés volt!

Nagyon jó tapasztalataim vannak, borzalmasan elviselhetetlenül fájt a sarkamon a sarkantyúnak nevezett csontfájdalom! Alig tudtam menni, igaz a “quantum információk” bekapcsolása után még erőteljesebb volt a fájdalom egy hétig, de ma már elmondhatom, olyan mintha soha nem fájt volna!

Az első élményem, a bekapcsolás után másik nap amikor fölébredtem, mintha kicseréltek volna, olyan fitt és fiatalnak éreztem magam, pedig a változókorral voltak problémáim! ( 59 éves vagyok) A súlyomon is szerettem volna ha lefolynak rólam a kilók, igaz ez nagyon lassan , de kezd alakulni, 30 év nassolását nem lehet 1 hónap alatt leadni! A körmeim megerősödtek, a bőröm sokkal szebb lett, aminek a legjobban örülök!Nagyon jó érzés, krémek nélkül szebbnek látni az arcbőröm! Rengeteg pénzt költöttem mindenféle arckrémekre, de egy se hozta a várt hatást, csodát! Szerintem a vérnyomásom is rendeződött, mert amikor mérem mindig jó, a nehézlégzésem teljesen megszűnt! Én mindezeket a változásokat ennek a “csodának” tudom be!