Tapasztalatok

Rácz Kristóf Quantum Wellness tapasztalatai:

A nevem Rácz Kristóf. Valamivel több, mint két hónapja használom a quantum energiát. Szerettem volna egy kis lelki erősítést. Főként az általános nyugalomra, jólétre állítottam be azokat a bizonyos info boostokat.
Az összképet tekintve nyugodtabbnak érzem magam, a mindennapjaim nyugodtabban telnek. Időnként jobban érzem a boostok hatását és olyankor ok nélküli nyugalmat érzek, máskor pedig látszólagos ok nélkül érzem jól magam.
Ilyet a boostok beállítása előtt is tapasztaltam, de nem ilyen gyakorisággal. A kedélyállapotom mindent egybevetve javult. Hála Istennek testi a betegségek elkerülnek.
Édesanyámnak is javasoltam ezt a lehetőséget. Neki a szemére, méregtelenítésre illetve gyulladás csökkentésére állítottunk be boostokat. Az ő esetében néhány órán belül látványosan megmutatkozott a quantum információk hatása. Sokkal könnyebben guggol azóta, hajlékonyabbak a térdei, és kevésbé duzzadtak. A látása is javult.

Életem legjobb választása volt. A kvantum welness egy csoda, a jövő és a hitetlen emberek csodája! Én is ezek közzé az emberek közé tartoztam, de azt mondtam ha a saját példámon , magamon nem tapasztalom meg ezeket a hihetetlen válltozásokat akkor , hogy is tudnám tiszta szívvel ajánlani bárkinek is! Én az ilyen területen nagyon óvatos vagyok! Mindig körbejárom párszor több információt begyűjtök mire azt mondom, hogy igen! Jó döntés volt! Én az amerikai oldalról ismertem meg a terméket ott találkoztam vele először, és azt mondtam ha ennyi emberen segített, az nem lehet összejátszás, ennyi embert nem tudnak megfizetni, hogy mindenkinek az egyéni problémáján segít! Igy kerestem az én tünemény Magyar szponzorom Rácz Piroskát, aki mindenben segített minden kérdésemre válaszolt és nagyon gyorsan beállítottuk a részemre kívánt info boostokat! Nagyon jó tapasztalataim vannak, borzalmasan elvislhetetlenül fájt a sarkamon a sarkantyunak nevezett csonfájdalom! Alig tudtam menni, igaz a boostok bekapcsolása után még erőeljesebb volt a fájdalom egy hétig, de ma már elmondhatom, olyan mintha soha nem fájt volna! Az első élményem, a bekapcsolás után másik nap amikor fölébredtem, mintha kicseréltek volna, olyan fitt és fiatalnak éreztem magam, pedig a válltozókorral voltak problémáim! ( 59 éves vagyok) A sulyomon is szerettem volna ha lefolynak rólam a kilok, igaz ez nagyon lassan , de kezd alakulni, 30 év nassolását nem lehet 1 honap alatt leadni! A körmeim megerősödtek, a bőröm sokkal szebb lett, aminek a legjobban örülök!Nagyon jó érzés, krémek nélkül szebbnek látni az arcbőröm! Rengeteg pénzt költöttem mindenféle arckrémekre, de egy se hozta a várt hatást, csodát! Szerintem a vérnyomásom is rendeződött, mert amikor mérem mindig jó, a nehézlégzésem teljesen megszünt! Én mindezeket a válltozásokat ennek a kvantum csodának tudom be! Ameddig anyagi lehetőségem lesz fizetni, nem mondom le ezt a lehetőséget, tudni kell volt 2014 -ben egy kisebb strokom, 2019 ben egy tüdőembóliám, és gyógyszerellenes vagyok! Csak addig szedem a gyógyszereket ameddig nagyon fontos és az orvos is javasolja! Még a szemem is javulóban van azt érzem, jobban látok! Mindenkinek azt tudom javasolni saját példámon, próbálja meg , szánjon rá egy kis pénzt, hisz rosszabb helyre is elköltjük! A magunk egészségére fizetünk be és nagyon nem mindegy a gyógyszerek egyik helyen segítenek másik helyen rombolnak! Kis regényt tudnák irni a testvérem strokot kapott nem is volt kérdés hogy neki kiprobáljuk, másik nap mondta, tudja a lebénult kezét csukloját mozgatni, nagy fájdalmai voltak, megszünt! Én nagyon nem bántam meg, azon szurkolok, hogy minden hónapban tudjam rá a megfelelő összeget előteremteni! Köszönöm a türelmet , hogy elolvastátok! Minden rokonomnak ismerősömnek jeleztem, probáld ki, csak 1x!! Utána nem tudod abba hagyni, főleg ha van több kevesebb egészségügyi problémád! Szabó Jolán