Healy Biorezonancia frekvencia kezelés.Bioenergetikai harmonizáció és kiegyensúyozottság.

Egészséges életmód jobb életminőség mindenkinek.

Healy Resonance amivel távkezelés is kérhető személyre szabottan.

A Healy egy olyan kis méretű magunkon viselhető FSM (Frekvencia Specifikus Mikroáram terápia) eszköz, mely segítségével bárki jelentős lépéseket tehet a holisztikus értelembe vett egész-ség irányába. Azaz, komfortosabban érezheti magát testileg, lelkileg, és mentálisan egyaránt.

A Healy egy új és egyedülálló, minősített egészségügyi termék, amely hihetetlenül sok hasznos lehetőséget nyújt, és egyszerűen, magadon viselhető.

A Healy egy II a minősítésű wellness eszköz, mely minden tulajodonsága úgy lett megálmodva, hogy használója jobban érezze magát,  jobban élvezhesse az életet.

A megfelelő frekvenciaprogramok alkalmazásával a Healy segít abban, hogy a sejtmembránok feszültségét ismét a természetes szintre hozza.
Ez a kis multitalentum az élet számos területén rendelkezik frekvenciaprogramokkal annak érdekében, hogy egészségét, jó közérzetét és egyensúlyát támogassa.

Használd te is a Healy-t azzal a céllal, hogy életedet teljes körűen egyensúlyba hozd, és a fontos összefüggéseket jobban meg tudd érteni!

✓ Aranyciklus (tisztítás, ápolás, testi-lelki egyensúly, energia, lazítás, elengedés)
✓ Fájdalom / psziché
✓ Alvás
✓ Mentális egyensúly
✓ Bőr
✓ Tanulás
✓ Munka
✓ Fitnesz
✓ Szépség
✓ Meridiánok
✓ Csakrák
✓ Bioenergetikai kiegyenlítés
✓ Védőprogramok 
✓ Mély ciklus

Állatok kezelésére is kiváló eredményeket lehet elérni:kutyáknál,cicáknál,lovaknál,madaraknál, és más egyéb állatoknál is.

Frekvencia és Biorezonancia terápia otthonodban kényelmesen a Healy készülék segítségével.

Te magad választhatod ki melyik frekvencia kezelést szeretnéd alkalmazni.pl:fájdalomcsillapítás,migrén,allergia,pajzsmirigy,fogfájás,

izületi problémák,lelkiproblémák/depresszió,szorongás/immunvédelem és sok más lehetőség közül választhatod ki számodra a megfelelő kezelést.

Akár tudunk róla akár nem szervezetünket felépítő sejtek jellegzetes rezgés /frekvencia/paraméterekkel rendelkeznek.

Szervezetünket sejtek milliói alkotják melyek rezgésben állnak.

Amennyiben a rezgésekben módosulás történik gond van először fizikailag nem vagyunk rosszul mivel a változás a sejtekben történik a rezgés azonban nagyon lényeges a betegség kialakulásában és megszüntetésében. Az eredeti rezgés visszaállításával megszünik a betegség beindul az öngyógyítási folyamata a szervezetnek és sejtjeinkbe helyre áll a rezgés frekvencia.A sejtek közötti kommunikáció megfelelően áramlik mely szerveink működésében is megmutatkozik ami fizikai szinten egy jólétet eredményezhet.

Ne felejtsük el,hogy minden energia .Energia kell sejtjeink működéséhez és megfelelő élettani folyamatok fenntartásához.

Bővebb felvilágosításért keress bizalommal, mi napi szinten használom a Healyt és egy fantasztikus segítségnek tartom!