Környezetünk a morfogenetikus tér

A morfogenetikus tér fogalmával a materializmusba ragadt tudomány még nem tud mit kezdeni, bár egyre több biológus, fizikus bizonyítja és egyre precízebben le is írja e tér működését. Tény, hogy a gravitáció is évezredekig ismeretlen volt, néhány száz éve tudjuk, ma pedig tényként tanítják az iskolában. A morfogenetikus tér léte még nem olyan régi, hogy ezt most az iskolában tanítanák.

Morfogenetikus tér

A morfogenetikus tér olyan akár a gravitáció vagy az elektromágneses tér, szabad szemmel nem látható, de hatása mégis érezhető, nem csak hogy befolyásolja az anyag működését, hanem egyenesen meg is határozza annak létezési és működési formáját. 

Jelentése: formát teremtő erőtér

Környezetünkben minden rezgésből áll. Minden élőlénynek, növénynek, tárgynak más-más a rezgése.

A forma követi a morfogenetikus teret.

A genetika, a génkutatás megmutatta, hogy egyetlen gén sem tartalmazza a felnőtt élőlény komplex tervét. Egy – egy gén nagyon komplex információkat hordoz, azonban ezek csak részinformációk. Csak a morfogenetikus tér az, amelyik komplex információt hordoz. A genetika csak segíti a precíz megvalósulást. Olyan ez, mint amikor a fáraó kitalálta, hogy épít egy piramist. A fáraó fejében ott volt az ötlet, a terv és a hatalom ahhoz, hogy az emberekkel megépíttesse a piramist. Itt a genetika, a génállomány a mesteremberek halmaza, akik egy-egy szakma jó szakemberei voltak.

Ma már tudjuk, hogy az első katicabogár földi megjelenése előtt létrejött a katicabogár morfogenetikus tere, mely materializálódott a katicabogár, majd katicabogarak formájában. Ez a morfogenetikus tér képes fejlődni, változni. Ezt bizonyította a századik majom kísérlet, amikor is ha egy kellő létszámú majomcsapat valamire rájött egy szigeten, akkor több száz, vagy több ezer kilométerrel arrébb is hirtelen tudták ugyanezt a majmok. Az információ, a tudás amire rájöttek a majmok, bekerült az egységes mezőbe és onnan más majmok is le tudták szedni.

A morfogenetikus tér következménye a madarak V alakban repülése, a madarak és halak vándorlása, a hangyák, méhek szerveződése, az élővilág reakciója az évszakok változására, stb.

A morfogenetikus tér fogalmával a materializmusba ragadt tudomány még nem tud mit kezdeni, bár egyre több biológus, fizikus bizonyítja és egyre precízebben le is írja e tér működését.

Információs tudatmező

Az információs tudatmező igazából egy kisebb morfogenetikus tér. Információs tudatmezeje van minden embernek, (túl azon, hogy az emberi faj rendelkezik a fajra jellemző közös morfogenetikus térrel), közösségnek, ideológiának, értékrendnek. A különbség az, hogy a morfogenetikus teret a Teremtő hozza létre, míg az információs tudatmezőt akár az ember is létre tudja hozni.

Hang mintája alapján bárki igénybe veheti, az információs tudatmező tér szerkezet javításának lehetőségét evvel az ezközzel hiszen a quantum mezőben mindenképpen helyreáll a rend, ha tudok róla, hogy hol van a probléma, ha nem.

Ennek a rendszernek a használatával Információs segítség történik a információs tudatmezőben a quantum energia segítségével.
A használat alatt a információs mezők átrendeződnek, ezért beindul testében az energia áramlása és és kiegyenlitődése, információ feltöltése a hiányosságok pótlására, így lehetővé válik, hogy a test emlékezése .

Állapotharmonizálás test, lélek, szellem.

Sok minden van, amit nem lehet megmagyarázni, de semmi sincs, ami meg ne történhetne.” 

A Quantum Wellness a hangminta rezgés információk alkalmazása által a kalibrált összetevők rezgéseit továbbítja  számodra.

Wellness használat célja az energetikai egyensúly, vitalitás és a jó közérzet támogatása és nem betegségek gyógyítása, kezelése, diagnosztizálása vagy megelőzése. Az alábbiakban olvasható információk mindössze hivatkozási és oktatási célt szolgálnak. Nem tekintendők a szakértő orvosi vélemény, diagnózis vagy kezelés helyettesítőjeként.

Ilyen tanácsot mindig szakképzett egészségügyi szakembertől kérjen!